Menu
EUR
Afslagen kopen? Maak uw sportevenement onvergetelijk!

Afslagen kopen? Maak uw sportevenement onvergetelijk!

Door: Sportprijzen Leiden Reacties: 0

Afslagen zijn een belangrijk onderdeel van sportevenementen. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, en kunnen voor elk sportevenement gepersonaliseerd worden. Bij Sportprijzen Leiden hebben we een breed scala aan afslagen die geschikt zijn voor elk evenement. In dit artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van afslagen, leuke weetjes over sportprijzen en tips voor het kiezen van de juiste afslagen voor uw evenement.

Geschiedenis van afslagen:

Afslagen bestaan al sinds de oudheid en werden oorspronkelijk gemaakt van kransen, linten, eikenbladeren of olijftakjes. Tijdens de oudheid bestond er maar één prijs: de hoofdprijs. Vanaf de Olympische Spelen in 1996 werden er prijzen ingevoerd voor de overige podiumplaatsen. De hoofdprijs is goud omdat het metaal het meest kostbaar is. Goud staat voor goddelijkheid en macht. Zilver staat voor energie en kracht en brons staat voor enthousiasme en zorgzaamheid. Bij Sportprijzen Leiden hebben we afslagen voor alle sporten die op een speciale manier een persoonlijke tint kunnen krijgen. Zo wordt de afslag voor een sportieve prestatie een mooie herinnering.

Leuke weetjes over sportprijzen:

Wist u dat de eerste sportprijs werd uitgereikt in 1599 aan de winnaar van paardenrennen? Mannen liever alleen sporten en vrouwen liever met een vriendin? Sporters liever niet naar zichzelf kijken tijdens het sporten? 9 miljoen Nederlanders minimaal een keer per week sporten? Vrouwen liever in de ochtend sporten en mannen liever in de avond? Mannen meer sportkleding hebben dan vrouwen? 67% van de sporters liever niet naar zichzelf kijkt tijdens het sporten? En 81% van de sporters een voldaan gevoel heeft na het sporten? Dit zijn slechts enkele leuke weetjes over sportprijzen die u misschien nog niet wist.

Tips voor het kiezen van de juiste afslagen:

  • Kies afslagen die passen bij uw evenement: Kies afslagen die passen bij de sport en de sfeer van het evenement. Bij Sportprijzen Leiden hebben we afslagen voor verschillende sporten en in verschillende maten en kleuren.
  • Personaliseer uw afslagen: Maak uw afslagen persoonlijk door ze te laten graveren met een naam of logo. Dit geeft uw sportevenement een unieke uitstraling.
  • Let op de afmetingen: Afslagen zijn er in verschillende afmetingen. Let op de afmetingen van de afslagen en kies afslagen die passen bij de prestaties die worden geleverd.
  • Let op het budget: Afslagen zijn er in verschillende prijsklassen. Let op het budget en kies afslagen die passen bij het budget van het evenement.

Waarom afslagen

Afslagen zijn niet alleen een mooie beloning voor de winnaars, maar ook voor de deelnemers die geen prijs hebben gewonnen. Afslagen zorgen namelijk voor een gevoel van waardering en erkenning, en dat is belangrijk voor de motivatie van de deelnemers. Bovendien zijn afslagen een mooie manier om uw sportevenement extra bijzonder te maken. Met een gepersonaliseerde afslag laat u zien dat u uw sportevenement serieus neemt en er echt iets moois van wilt maken.

Verschillende soorten afslagen

Bij Sportprijzen Leiden hebben we een ruim assortiment afslagen voor verschillende sporten. Zo hebben we bijvoorbeeld afslagen voor voetbal, hockey, tennis, golf en nog veel meer. De afslagen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u altijd de juiste afslag kunt vinden. Bovendien hebben we afslagen in verschillende kleuren en materialen, zoals glas, metaal en kunststof.

Personaliseren van afslagen

Bij Sportprijzen Leiden is het mogelijk om afslagen te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van uw sportevenement of de naam van de winnaar op de afslag laten graveren. Ook kunt u het logo van uw club of vereniging op de afslag laten zetten. Op die manier wordt de afslag extra bijzonder en krijgt het een persoonlijke tintje.

Bestellen bij sportprijzen Leiden

Bij Sportprijzen Leiden kunt u gemakkelijk en snel afslagen bestellen. Onze afslagen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. U kunt uw bestelling gemakkelijk plaatsen via onze website en wij zorgen ervoor dat uw afslag zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd. Mocht u vragen hebben over onze afslagen of over het personaliseren ervan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Bekijk alle afslagen 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!